The design for Great Sankey Neighbourhood Hub's new changing rooms follows the highly successful 'changing village' format which is used in many leisure centres and pool facilities across the UK.

Rebuilding the changing rooms provides an opportunity to design and build a changing facility that better meets the needs of our customers.

The village will consist of cubicles and a new locker system which will be installed throughout the hub. Convenience and privacy will be improved upon within the newly designed changing areas and enabling easy access for disabled users.

The main benefits of the changing village design are to offer complete private, individual changing and shower cubicles, allow access to the pool and direct access to the gym and sauna.

The changing village will also feature dedicated provision for schools to make sure that best practices of child protection are included in the new design.